Sounds-Records

Welkom bij Sounds-Records….. speciaalzaak in vinyl!

 

Sounds-recordsSounds Records biedt een ruim assortiment vinyl lp’s aan in diverse stijlen:
Pop, Rock, Metal, Punk, Soul & Jazz, Folk, Prog. Rock,  Cabaret, Filmuziek, collectors items op vinyl en nog veel meer. Ben je op zoek naar je favoriete artiest(en) op lp, zoek je dat ene nummer of die oude soundtrack? Laat je verrassen en kom naar de winkel. We vullen de voorraad dagelijks aan met talrijke nieuwe items. Daarnaast is er een fantastische collectie singles. De grootste van Zuid Nederland! Overzichtelijk gerangschikt op genre en alfabet. Op zoek naar een behoorlijke 2de hands platenspeler en/of versterker? Ook deze kun je bij ons vinden. Nagekeken en met 2 maanden garantie. Je rondje Tilburg is niet compleet  zonder een bezoek aan Sounds Records!

 

Collectable vinyl records, Second hand records, Rare vinyl records

Second hand vinyl and records from more recent releases to classics ready to be added to your collection. Whether you are looking for old collectable 7 inch singles, 12 inch LPs, (hard) Rock, Punk, Wave, Soundtracks, Jazz, Soul or collectors items on vinyl, we have something for you. In need of an used turntable or emplifier? We offer them to! All checked and with a 2 month guarantee.

Vers binnen

25 maart, 2014

Support your local Bands and Recordstore!

Tilburg is en blijft een stad met een ongekende muzikale historie. Is het klimatologisch bepaald of zit het in het drinkwater? Tot op heden is het voer voor sociologen en demografen. Onderzoeksresultaten zijn niet betrouwbaar maar het feit blijft dat de omstandigheden blijkbaar optimaal zijn en de grond vruchtbaar.
De inkt is nog niet droog of er verschijnt alweer een nieuwe loot aan de Lindeboom die beschreven moet worden. The Black Marble Selection.
Ze worden gezien als de belofte van het jaar en treden in de voetsporen van  inmiddels vergeten lokale garage rock revival bands als de Miners of Muzo, Frank shepherds reward, The Rhinocaps, The Grey Squirrels en STL (Sharon Tate Lovers) om er enkelen te noemen.
Er is echter een groot verschil met de genoemde bandjes uit de jaren tachtig van de vorige eeuw: aanstekelijkheid en publiciteit.
Waar de voorgangers het moesten hebben van de plaatselijke tamtam, illigaal postertjes plakken en incestueze muziekjournalisten met een blik gericht op de Randstad, maakt de huidige generatie gewoon gebruik van social media. Daarnaast vinden ze steun bij hun lokale platenzaak. Naast de verkoop van de plaat na een concert, is hij te krijgen bij hun favoriete vinylverkoper zonder tussenkomst van een distributeur. De EP van de Black Marble Selection, op grijs gemarmerd vinyl en met een sticker, is te koop voor € 10,-
Sounds-Records steunt lokaal muzikaal talent en brengt ze in contact met hun potentiële dedicated followers. Sounds-Records weet wat er speelt!

Lees meer »
disclaimer / colofon